onsdag 23 juli 2014

Minisemester

Efter fyra dagar på vift är vi nu hemma igen. Vi har varit på en liten semestertur och hälsat på Eriks syster Rebecka och hennes man i Uppsala. Resan ner tog nästan hela söndagen och vi åkte tidigt imorse och var hemma vid halv fem i em. 

Det blev inte så mycket fotat under semestern, det hann vi inte med. 

Sovit en del i bilen har vi gjort, under 16-17 h resande. Himla tur att vi hade den där kudden till Lukas alltså! (eller så hade han inte så stor nytta av den). 

Rebecka och Jocke bor högst upp i huset! Häftig utsikt från balkongen! 

Lukas och Aron fick pengar av farmor och farfar som de shoppade upp snabbt som ögat. 

Att åka cab var det absolut häftigaste tyckte Lukas.. 

Och även Lukas pappa.. 

Vi badade vid ett slott! Att vara 5 år gammal och stå vid ett sånt där stort slott var en upplevelse för Lukas, han hittade även fängelsehålor på slottet! 

Det där var vad jag har fotat med telefon, kamerabilderna lägger jag kanske in en annan dag. 
När vi kom hem i em skyndade vi oss att packa upp, snabbkäka lite och sedan tog jag på mig löparskorna och sprang en sväng, mötte upp resten av familjen vid badplatsen och där tog vi oss ett kvällsdopp! En sån här kväll avslutas med ett glas rosé, och efter det även ett glas rött, för att sedan få krypa ner i nybäddad säng. 



Även om vi har haft en fantastisk semester med sovmorgon, frukost och middag serverad och blivit rejält ompysslade, suttit uppe och sett skräckisar tills sent på natten och bara varit allmänt lyckliga och nöjda, så känns det otroligt skönt att få krypa ner i vår säng i natt. 4 dagar på vift räcker gott för mig! 









1 kommentar:

  1. Härligt med minisemester! Du har verkligen rätt med det här med att resa och vara borta: även hur roligt det än är borta är det bästa ändå alltid att komma hem! :)

    SvaraRadera