måndag 27 juli 2015

Kök

När vi var i Sundsvall i helgen så passade vi på att köpa nya köksstolar. Tanken var att vi skulle titta på dem och känna efter, och det gjorde vi. Sen tittade vi på kartongerna och insåg att vi kanske kanske kunde få plats med dem i bilen..
Så nya stolar blev det!
Jag har velat så fruktansvärt om dessa stolar och inte hittat några stolar som jag gillat, och när jag väl hittade de här så var vi ju tvungna att överlägga hur smart det egentligen var att köpa stolar med tygklädslar.. Men det gör sig så bra i vårat kök så det kommer vara värt det, hur mycket jag än får skrubba dem!


Vi är så nöjda som vi bara kan bli! Vi sitter oftast i köket här hemma, det är det rummet vi spenderar mest tid i. Så det kändes som att vi behövde riktigt bekväma stolar. Den gröna pinnstolen är dock min favorit så den fick stanna kvar.

Den absolut bästa platsen i köket är ändå denna. I gungstolen (även om den är livsfarlig) framför vedspisen. Och det är fördelen med det här vädret, att man får sitta inne och elda.

1 kommentar:

  1. Är hemma nu och har läst ikapp lite på mina favoritbloggar! :) Vilka snygga stolar ni köpt, blev ju kanonbra! Och vilket arbete ni gör med väggen, bra kämpat! Det kommer att bli hur fint som helst och tänk vad ni ska njuta när det är klart! :) Jobbigt att du lider av förvärkar, hoppas det lugnar sig och att du får känna dig lugn och trygg inför vad som komma skall! Kram!

    SvaraRadera