lördag 21 november 2015

Smygstartat

Vi är säkert inte de enda som inte kan hålla oss.. Nu har vi smygstartat julmyset. Efter pepparkaksbaket i måndags gick det bara inte att hålla sig. 

Så det har redan hunnits med en hel del glögg. Och E köpte nya stjärnor att hänga i fönstren i allrummet, och han har varit så sugen på att få hänga upp dem. Så det har vi gjort i helgen! 


Idag, efter att superpappan jagat en sväng, har han hunnit med lussekatter, skruvat i skotern (och såklart provkört) med pojkarna, och dessutom har vi haft Sussi, Jocke och pojkarna här i em. Fikat lussekatter och pepparkakor och druckit chai-te. Och med sig hade de sin barnskoter- så ni kan tro att det är två lyckliga små som sluter sina ögon ikväll. Tror de var ute och körde i två timmar. 

Ikväll har E sedan satt taklist i gästrummet innan han bäddade ner sig med oss i soffan för Bamse och tjuvstaden. Så imponerad på allt han hinner med, att utnyttjar verkligen varje minut dagen bjuder på. Inte nog med att han hinner massor med saker som ska göras, så hinner han ändå med de där viktiga stunderna med oss. Så pojkarna känner sig prioriterade. Helt fantastiskt. 

Nu ska jag kila på date med min fantastiska make. Han som jag höjer till skyarna. En date i soffan väntar, med lite mer glögg och saffranskladdkaka med hallon och vispgrädde. 

Imorgon har vi förresten öppet hus i skolan i Latikberg. Så varmt välkomna att komma och hälsa på oss mellan kl.13-15! Det kommer gå en gratis buss från Ica parkeringen kl.12.30, som går tillbaka kl.15. 

Trevlig lördagkväll!

2 kommentarer:

  1. Åh, saffranskladdkak ��

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mmmmm mums! Ica har ett recept som är så supergott, de jag har smakat tidigare har mest varit som att knastra i sig socker och inte så mycket saffran :) supergod var den här iaf!

      Radera