lördag 14 november 2015

Godmorgon Lördag

'
En sån fin morgon!

Vi tog lite sovmorgon imorse allihopa, och sedan grattade vi pappan i huset, som fyller år idag. Han fick present redan igår, då han visste vad han skulle få (han var med och valde), och vi redan har beställt efter tidigare som vi fick skicka tillbaka. Så nu fick han prova igår, så vi kunde skicka tillbaka direkt om han inte var nöjd. Men han blev nöjd!
Så idag fick han inte mer presenter än kramar och pussar och fin sång av sin förstfödde. Och sedan en brakfrukost.
Jag skulle ha fotat frukostbordet känner jag så här i efterhand. Pojkarna hjälpte till och skulle ordna födelsedagsfrukost. Det var gröt, ägg, kaffe, smörgåsar, grönsaker och smoothie. Bästa starten på dagen!

Och när man suttit en stund och vaknat till av kaffet, och det sakta börjar ljusna ute, då fastnar man lätt i soluppgången från vårt köksfönster.Och så här får jag bo. Nyp mig i armen!
Det bästa med Latikberg är att när det är slaskigt och blött och halvtrist på andra ställen, då är det gnistrande vitt och fint här. Älskar vintern.
Nu ska vi göra tårta, och sedan ska vi skynda oss ut och njuta av den här härliga dagen. Och ge småfåglarna mat, de ser hungriga och frusna ut. Pappan har dragit ut på en jaktsväng, så när han kommer hem väntar tårta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar