torsdag 26 november 2015

Dagens

Tyckte inte det var så himla länge sen jag la ut den här bilden? 


Tror jag var i V.23 här och jag minns att jag tyckte magen hade tvär exploderar. När jag var i v.17 hade jag mina vanliga jeans, en tight randig baströja och en kompis till Erik sa "V.17?! Det syns ju inte ens att du är gravid!". Och det hade han rätt i! Spe som en räka! Sen gick det undan. 

Så som magen är på den bilden, i V.23, har jag sett mig själv sen dess. Känner mig så otroligt liten och smidig jämför med mina tidigare två. Den enda stora skillnaden är att jag har ett enormt tryck neråt (som började kring v.25), som gör att allt är obekvämt, så nu går jag mest runt i strumpisar eller leggings. 

Nåväl, det fanns visst en skillnad till. Det här är nämligen magen idag. Ni får ursäkta en fläckig spegel. Magen v.35. I leggings och lång baströja. Bästa bästa. Som en pyjamas. 
Mja, liiiite skillnad är det väl på magen sen v.23. Uppenbarligen är det en liten filur som växer därinne. Men hur som är jag ändå mindre än vad jag varit tidigare graviditeter och det är en enorm lättnad kan jag lova! Vilken skillnad! 

Längtar så efter att få träffa denna lilla krabat nu! 2 kommentarer: