söndag 15 november 2015

Söndag

Så var den här helgen över i ett nafs. Det blev en kort helg för den här familjen, eftersom Erik inte fick komma hem förrän till lunch i fredags och var tvungen att åka vid kl.15 idag. Resten av familjen har dock helg imorgon också.
Men en fin helg har vi haft i alla fall. Det har blivit firande av Erik såklart, ordentligt vill jag påstå. Vi hade besök från lunch igår framtill 20-tiden på kvällen. Så mysigt att ha fina vänner på besök och surra bort en herrans massa timmar. Det är så sällan E tar sig tid för det, men igår gjorde han verkligen det (även om han satte några vänner i arbete en stund också). Och barn fulla huset. Så fint.

Annars har pojkarna mest njutit av snön. De skyndar sig ut på morgonen direkt efter frukost, och stannar oftast ute fram till lunch. Jag njuter också. Sitter på en fäll på bron och hejar på dem när de åker i backen.


Det är så fint ute när snön har lagt sig.
Magiska vinterland.
Lördagen bjöd på halvdimmigt väder, där solen kunde tränga sig igenom och allting var så gnistrande fint.


Pojkarna har byggt sig en Olof, som gillar varma kramar.


Söndagen bjöd på stora härliga snöflingor.


Ikväll har vi varit i kyrkan, Lukas har fått sin barnbibel och efter det bjöd kyrkan på tacos. Svärföräldrarna var också med, vilket gjorde allting extra trevligt.

Nu luktar det jul i hela huset. Men mer om det imorgon kanske.
Imorgon väntar oss ännu en fin dag.
Och med det sagt skänker vi en tanke till alla som inte haft en bra helg. Till alla drabbade av världens ondska och grymheter. Så oförståeligt. Och vi tackar för att vi får vara lyckliga tillsammans.
Ta hand om varandra och njut av alla stunder, stora som små.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar