söndag 30 augusti 2015

Minisemester och söndagsbio

I går (lördag) efter vi hade ätit middag packade vi in i bilen, och drog iväg till stugan. Erik har varit krasslig i veckan och kände nog att han behövde en liten vilosemester, och det är ju sååå svårt att vila här hemma för tillfället. Så mycket vi vill hinna innan vintern, och innan pyret tittar ut. Då kan vi vila och pusta ut. Nåväl, jag sliter ju inte speciellt mycket just nu. Skulle jag göra det skulle det nog bli BB på momangen. Erik får jobba desto hårdare. 

Vi anlände till stugan, gjorde upp eld och när vi fått upp värmen fikade vi. Efter det la vi oss allihopa på loftet och jag läste ur "jakt från förr" tills alla snarkade gott. Fast då väckte jag upp Erik, och vi satte oss och åt lördagsgodis och surrade en stund. 
Vi borstade tänderna på altanen i det här månskenet. Magiskt! 


Sov i typ 10h, sen klev Erik upp och gjorde upp eld. Jag låg och tryckte på loftet tills värmen började sprida sig. Det är det absolut bästa med stugan. Först och främst sover jag så otroligt gott hela nätterna där, och att sedan få ligga under täcket tills man känner govärmen från vedspisen. När jag då klev upp hade Erik gjort i ordning frukost. 

Efter frukosten satte sig pojkarna för att smida planer inför morgonens fisketur. 


Ut i båten, och precis när vi kommer ut på sjön spricker himlen upp och solen visar sig. Och värmer. Helt fantastisk morgon. 


Tyvärr fick den inte vara så länge, eftersom Erik skulle hinna plocka blåbär innan vi skulle vidare på vilhelmina för att gå på bio hela familjen. 
Tanken var att vi skulle ta med Ellen på bio, men hon blev tråkigt nog sjuk. Tilde fick ta hennes plats istället. Pojkarna var glada att de äntligen fick ta med pappa på bio, tidigare när vi har varit har Erik alltid jobbat.

Nu ligger jag i soffan och klappar på magen. V.23 idag och det är ett himla liv i magen hela dagarna. Varken Lukas eller Aron var såhär livliga så tidigt. Eller så glömmer man fortare än vad man tror kanske. 
Växer så det knakar gör vi iaf. 
1 kommentar:

  1. Men finmagen! :) Åh! Längtar tills vi ses så vi kan nörda våra graviditeter ;) Den här veckan är fullspäckad, liksom förra. Nästa vecka ser jag dock flera luckor. Hur ser det ut för dig? :)

    SvaraRadera