söndag 23 augusti 2015

Söndag

Ser att väderleken visar betydligt mer höst framöver, yeey! Inte för att vi inte tagit till vara på de här fina sommardagarna, men som jag längtar efter höst och vinter! 

Nog har vi tagit till vara på solen alltid, och badat nästan hela dagarna. De senaste tre dagarna har jag också kastat mig i! Vi har packat med oss matsäck och dragit till de bästa badplatserna, antingen vår fina fina badplats här i Latikberg, eller i stugan i fatsjön. 
Idag tog vi lunchen vid en spegelblank bäsksjö, men någon sorts algblomning gjorde att det inte såg speciellt lockande ut att hoppa i och bada. Och fruktansvärt med mygg så vi var tvungna att göra upp en myggeld bara för att kunna sitta och äta lunch. Men vackert var det på sjön iaf!


Men vi skyndade oss att äta, titta lite på fiskarna som slog och myrstackar, och sen drog vi vidare till Bomsjön. Där kunde vi hoppa i och plaskade fort bort några timmar. 

Nu har vi en spänd och förväntansfull 6-åring, som är galet laddad för sin första skoldag imorgon. Första dagen på storskolan! Så spännande! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar