onsdag 15 april 2015

Det kan bara bli bättre

Alltså, den här dagen.. Vissa dagar borde man aldrig behövt kliva upp, eller hur? Så här i efterhand. 
Imorse skulle jag klippa bort en lapp på Lukas t-shirt och i farten klippte jag ett stort hål i hela plagget. Till saken hör att de här pojkarna nöter plagg som tandborstar så det finns inte direkt något överflöd i deras garderober, så jag var måttligt road när JAG (om det ändå hade kunnat vara han själv?) klippte sönder ett.

I em hade vi APT-möte och min mage bullrade hela tiden för att jag var så galet hungrig. När mötet slutade kl.18 skulle jag skynda mig på Ica och hämta ut ett paket, köpa mjölk och nånting att fylla magen med innan jag skulle vidare hemåt, plocka upp pojkarna och Johanna och sen vidare på tupperware-party i grannbyn. Eftersom det inte vart någon riktig middag fick jag fruktansvärda kramper i magen, nästan kräkfärdig. Botades med lite gofika. 

När vi sen skulle hem hade jag varit SÅÅ smart och lagt ut mjölken, så den inte skulle surna i bilen eftersom solen låg på och det kändes som hundra grader i bilen. Så vad gör jag? Jo, jag kör över mjölken såklart! 

Sent som det var så stressade vi hem för att kasta i säng pojkarna, och när jag sen öppnar paketet så upptäcker jag att det jag skulle beställa, det som var det viktigaste och anledningen till att jag beställde överhuvudtaget, var inte med. Tillfälligt slutsålt. Bonusgrejen, som jag egentligen inte ens skulle beställa, var för stor. 

Det händer fan bara mig. Ikväll önskar jag att Erik var hemma så jag kunde få krypa ner bredvid honom.

Skitskitskit dag. Nu kan det bara bli bättre. Vilket helt jävla fantastisk dag jag ska ha imorgon! 

PS. Är dock sjukt tacksam, trots skitdag, över bästa grabbarna som stulit mitt hjärta, som jag bara behöver titta på för att känna värme och lycka i hela kroppen. Men resten av dagen- blä. 

Godnatt

1 kommentar:

  1. Men åh vilken hemsk dag. Roligt är att jag också hade en dålig dag i går. I dag blir det förmodligen en bättre dag! Pepp till dig!

    SvaraRadera