lördag 25 april 2015

Finlördag!

Imorse tog vi en lång promenad, med syskonvagn och vovve. Våran valp behöver träna på att inte dra i kopplet, inte springa på bilar, och att inte bry sig om folk som går bakom oss. Så det har vi tränat på. Och jag fick ett rejält träningspass, det är ingen lek att gå med vår syskonvagn OCH en tvärtemot-valp. Svettigt värre. 
Vi fick stanna någon sväng för pojkarna letade vårtecken, just här letade de tussilagos. 


Milo satt fint och tittade på. Efter det hittade vi ett roligt dike. 


Där de hittade skräp att leka med. Sen letade vi även grodyngel. Det enda vi hittade under promenaden var en endaste tussilago. Vilket var mer än vad jag trodde att vi skulle hitta! 

Efter lunch for vi på badhuset. Det är sällan vi är på badhuset och Lukas pratar ofta om att han vill dit. Så idag passade det bra, när Erik är borta och vi ändå inte hade något annat för oss. 

Och ikväll har farmor och farfar varit här och haft lördagsmys med grabbarna, och Lukas suckade lyckligt när han la sig "först badhuset och sen kom farmor och farfar!"
Två väldigt glada och trötta grabbar som jag nyss har bäddat om. 

Och så har den dagen gått. Timmarna går så fort. Imorgon kommer Erik hem igen och Lukas har planerat överraskning och är så ivrig. Äntligen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar