onsdag 9 maj 2012

Välkommen gumman Tö!

Idag kändes det verkligen vårigt ute. Regn och blött om fötterna, slaskigt, lerigt och ändå lite snö kvar.
Det märks att gumman Tö är här och städar för fröken Vår!
Vi har mest varit inne, var ute en stund på förmiddagen och promenerade med Aron, innan regnet.
Aron skriker ju mest nu för tiden, vet inte vad det kan vara den här gången. Tänder förmodligen. Jag får då inte mycket gjort.
Men efter helgens magsjuka blev kroppen verkligen tömd på allt socker, det kändes. Abstinensen efter sött och slisk har smygit sig på under veckan!
Så lite bullar med jordgubbsfyllning blev det idag i alla fall. Bullar som får det att lukta jordgubbar och sommar i hela huset!

Och sen kom Christina hit med en hel påse tröst till oss. Bland annat tidningar, vindruvor och den här fina blomman.

Dessutom bar hon på gnäll-Aron en stund, och spelade spel med Lukas.
Så nu har vi bänkat oss framför hockeyn med vindruvor och bullar!

Pojkarna somnade så fort de la huvudet på kudden ikväll. Aron blir i alla fall mindre gnällig när Lukas är hemma. De är så goa med varann.

Igår kom mamma hit och fikade med oss. Vi dukade upp ett rejält mellanmål. Är det nån som kan hantera gnäll-Aron så är det mamma, även om hon skämmer bort honom lite grann.. På vägen hem från dagis stannade Lukas och plockade tussilago, ännu ett vårtecken! De står just nu i en äggkopp under glaskupan i köksfönstret. Den fina äggkoppen fick jag av Rebecka i julklapp, är den inte fantastisk? Fyra stycken fick jag, undra just om det finns mer porslin i den serien? Skulle gärna ha en servis med kaffekoppar och fat, eller assietter.. eller varför inte dessertskålar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar