torsdag 12 april 2012

Drömmar och planering

Vilken härlig vecka det har varit. Och än är den inte slut, imorgon bjuds det på bebismys, och helgen kommer säkerligen bli fantastisk den också. Den kan inte bli annat i den stämningen vi är i, och det trots sömnbrist. Lukas har haft påsklov i veckan, precis vad vi behövde. Var rädd att han skulle bli uttråkad, och visst har han frågat efter förskolan, men vi har haft det så mysigt. Erik jobbar dessutom eftermiddag i veckan vilket har bidragit till de härliga dagarna.

Vädret har inte varit super roligt, så vi har varit inne mycket. Sett filmer, spelat spel, lagt pussel. Det är så härligt att lyssna på Erik och Lukas när de spelar spel. Erik blir så pedagogisk. Tills Lukas försöker fuska, då blir han sur. ;)
Jag har letat inspiration och planerat drömkåken. Snart kör de igång där nere igen och vi är galet laddade, känns så spännande. Det känns som att vi är ganska förberedda på vad som väntar, och eftersom vi rivit ut allting borde vi inte få så många oväntade tidssänkande överraskningar. Men det återstår att se. :) Har nästan planerat varje rum i huvudet redan, allt från tapet till gardiner. Oj, vad det kliar i fingrarna!


2 kommentarer:

  1. Jag vill också fika med er och spela spel och pussas och kramas och gnussa! Att 24 mil kan kännas så oändligt långt ibland. Men jag tänker på er, varje dag! Puss!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Framförallt så skulle du vart här och planerat drömkåken med mig! Som sagt, jävla Umeå!

      Radera