tisdag 9 juni 2015

Tisdag



Nu har jag jobbat två dagar, och pojkarna har varit på dagis igen. Lukas är nästintill helt återställd, lite snorig och knorrar lite på rösten bara. Aron blev hängig i lördags men återhämtade sig fort och är på benen han också. 
Känns som förkylningen verkligen greppat tag om oss, det började förr förra veckan med att Anna fick vara hemma med kusinerna nästan hela veckan, förra veckan var då jag hemma hela veckan med grabbarna och nu har Erik och Anders åkt dit. Anna nämnde att hon hade känningar i halsen idag och ikväll lägger jag mig alldeles tjock i halsen. Samtidigt är det kanske inte så dumt att vi åker dit allihopa samtidigt? Bara får göra bort skiten! Kan man ju hoppas..
Men jag tänker inte bli förkyld! Jag ignorerar det som vanligt. 
Kvällens promenad med syskonvagn och vovve gick dock vääääldigt tungt, tyngre än vanligt. 

Imorgon får vi en liten vilodag, sovmorgon och sen till lunch åker vi till Lycksele för att Lukas har tid för hörselprov. 

Måste även tipsa er alla som är hemma här i krokarna på midsommar utan planer att vi tänker ordna lite midsommarfirande i bygdegården här i Latikberg på midsommarafton. Kl.13 samlas vi för att göra i ordning midsommarstången, dansa kring den, och sen kan man köpa fika och nygräddade våfflor! 

Hoppas vi ses där! 

1 kommentar:

  1. Anonym6/09/2015

    Men vilken härligt bild på dig och pojkarna! :) roligt med midsommarfirandet, ni är duktiga på att dra ihop nånting.
    Sussi

    SvaraRadera