söndag 17 augusti 2014

Måndag

Ja, den här helgen gick ju till och med ännu fortare än vanligt. Erik var tvungen ju som sagt tvungen att jobba fredan, vilket vi inte visste om förän veckan innan så det låg inte i planerna. Sen dök även en arbetsdag för honom med jaktlaget upp på lördan som vi inte heller visste om förän veckan innan. Vad jag längtar tills vi kan ta helgerna som de kommer! Just nu har vi planerat flera helger framöver, mest vad vi ska hinna i bygget såklart. Vi har mål varje helg som vi måste nå! I går, söndag, spenderade vi hela dagen med systeryster och hennes familj, vilket faktiskt var det enda som vad planerat i helgen. Vi nådde dock våra mål ändå i helgen, eftersom vi sov nere i bygget fick vi lite extra tid, Erik byggde till 22-23 på kvällarna och även igår kväll var han ute och slet i regnet. 
Men nu snart är vi klara med ytterväggen, målet nästa helg är att vi ska få riva ställningen, och sen får vi fortsätta inomhus. Den 1sep kommer sista grejerna till badrummet! 

Helgerna går så fruktansvärt fort när Erik jobbar mån-tors. Det är ju helt fantastisk att han kommer hem varje helg, jag hinner knappt märka att han är borta så är han hemma igen! Och framför allt är det skönt att han inte behöver köra så långt. Men när han har jobbar 7dagars har han hunnit göra bort så mycket på veckorna så vi kan njuta mer på helgerna. Nåväl, fördelar och nackdelar ned allt. 

Jag njöt verkligen av att sova i bygget i helgen. 
Bästa fredagsnöjet var att sitta i kökssoffan och rensa blåbär! 


Och jag älskar utsikten från våra köksfönster. Speciellt nu när berget börjar ändra till höstfärger! 


Och det var helt underbart att vakna upp och få ta fram frukost i det här köket! 



Och min familj sen då! Kärlek! 




1 kommentar:

  1. FÖÖÖÖNSTRENA!!!! Dör avundsjukedöden! Haha! Ni har fått det så fint! Bra jobbat!

    SvaraRadera