måndag 9 februari 2015

Lukas 6 år

Ja, den här dagen för 6 år sedan. 6 år! Kan inte förstå hur fort tiden gått. Inte kunde jag väl ana den här morgonen för 6 år sedan hur jag skulle känna för den här killen. Efter en lång och besvärlig förlossning kom ju till slut vår stora kille ut efter akut snitt. Jag låg sövd medan Erik fick denna lilla prins i sina armar. Det är ett minne som alltid kommer finnas kvar i mitt huvud, när jag låg på uppvaket och Erik kom in genom dörren med Lukas i sin famn och tårarna bara rann. 

Idag firar vi honom lite lätt, Lukas ville ha frukost på säng så vi ligger i sängen och ser Askungen och äter pannkakstårta. På torsdag när Erik kommer hem blir det mer firande, och på lördag blir det storkalas. 
Träffade en vän igår för första gången sedan de fick barn, de fick några månader för tidigt. Tala om livets mirakel! Helt fantastiskt vad de kan göra. Men oavsett om man får för tidigt, om det slutar med akut snitt eller om det går precis som det ska så är det utan tvekan livets mirakel hur som helst. Och att sedan får följa dem i alla år. Magiskt! 

(PS. Inte alls känslosam idag. Inte alls.) Inga kommentarer:

Skicka en kommentar