onsdag 5 december 2012

Seasons of love

Oj, vad tiden rusar iväg!
Jag har varit utan minneskortläsare i eeeevigheter! Så jag får inte in några bilder från kameran till datorn. Och det är så mycket roligare att blogga när man har några bilder att visa! Kära maken påstår att han har beställt den men jag får inget svar på den nu väldigt tjatiga frågan, var är den?!

Nåväl.
Annars utnyttjar jag den här magiska tiden till att drömma mig bort.
Jag försöker planera för framtiden och tänka efter hur jag vill ha det, pratar långa stunder med Erik om hur vi vill ha det, men det känns som jag bara står och trampar.
Den här tiden får jag ta allt som det kommer. Planera kan jag göra till våren. Den här tiden är för mig en tid att bara drömma sig bort.
Jag ser filmer som får mig att sväva iväg. På sistone har jag fastnat för Something Borrowed som gått på Canal+. Underbar! Och jag ser den med så mycket känsla och inlevelse, nästan som om det vore på riktigt och jag hade huvudrollen! Jag gråter och skrattar med dem.

När jag inte ser mysiga tjejfilmer lyssnar jag på musik och sjunger. Och sjunger och sjunger och sjunger, så fönstren skallrar. Tills den äldre sonen kommer och säger: "tyst mamma, jag försöker fokusera!". Jag älskar att sjunga. Jag kan bara inte vara tyst! Men jag mår så ruskit bra av det också. På söndag ska vi sjunga i kyrkan här i Latikberg. Längtar!

Just i eftermiddag och ikväll är det dock inga julsånger som spelas och sjungs här utan ikväll går jag hårt på RENT. Fråga mig inte varför. En helt normal impuls bara.

Och nu ska jag äta min egenkomponerad special choklad/kladdkaka för fjärde kvällen i rad. Helt ok en vecka i december med -18 grader ute.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar