onsdag 26 april 2017

Träningsläger

I veckan har jag innevecka i Sundsvall. Den veckan jag även brukar säga att jag åker på träningsläger. Eftersom jag inte har något annat att tänka på än mig själv och skolarbete finns det mycket tid till träning. 
Igår var det grinigt väder och då nöjde jag mig med yoga på rummet och gissa hur det slutade? Dubbla yogapass som tog nästan 1h och 20min! När händer det liksom? 

Idag när jag gick hem var det riktigt härligt och Sundsvall bjöd på en del vårtecken. 

Så jag skyndade mig och snörde på mig löparskorna.


Och tog mig an trapporna. Det ni ser nedan är knappt 1/10 av trappan. Den är huuur lång som helst. Jag har ju valt att bo på norra berget vilket är ypperligt om man vill träna. Förutom denna mördartrappa finns det massor av skogsstigar att springa efter.
Den här trappan går jag även när jag går hem från skolan. En utmaning även då med ryggsäcken full av böcker.


Ibland (när man börjar få blodsmak i munnen) får man stanna och njuta av utsikten.


Efter att ha sprungit det här ett par gånger kan man behöva vara ner med ett par (det tar sin tid) km av lättare löpning.
Tur det finns sån också!


Ikväll fick jag sällskap av ett gäng fotbollstjejer. Det var trevligt men tufft. Det är otroligt mycket folk som är och springer här i skogen, många kör bilen upp hit för att springa stigarna. Det är ovanligt för mig, man är aldrig ensam. 
Nu kan jag meddela att varenda muskel är så mör att jag tänker krypa ner i sängen med en kopp te. Bra avslut! Imorgon åker jag hem! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar