söndag 18 december 2016

Fjärde advent

Så var fjärde ljuset tänt. Hoppas ni har haft en alldeles magisk söndag. Här är det viktigt att läsa adventsverserna när vi tänder ljusen. Vi hade sovmorgon, morgonmys framför kalender och brasa och lyxfrukost. Bra start på dagen.

Annars är vi ju i sån vansinnig julstämning här hemma. Julstökar och julpysslar. I fredags styrde vi upp tunnbrödbak. Svisch sa det bara och nu har vi massor av gott tunnbröd i frysen. Nått som jag inte hade räknat med i år. Lyxigt!
Också planerar vi mysigaste julafton nånsin. Och bästa uppesittarkvällen. Håhå, vad jag älskar den här tiden!

Också har vi en liten tös som blivit så hjälpsam. Och pratar gör hon. Det blir mycket "aj aj", "Tack tack" och "hej". Och mam-am-am-am. Så glad att hon ropar på mig nu också, tidigare har det bara varit "pappa!" (Vilket hon för övrigt säger väldigt klart och tydligt jämfört med mamma).
Och vår förstfödde har fått en tand utslagen under en bandy match på skola. Så söt han är med en framtand borta! Tanden som flög ut har dock varit lös väldigt länge och Lukas envisas med att inte vicka på dem. Så det behövdes ingen vidare stor smäll för att den skulle lossna.
Och lillebror då? Lillebror myser mest med mamma och vill julpyssla. Har redan hunnit avverka ett par dagar av sitt extra långa jullov. Tokvuxit har han gjort också och hoppade nästan över en storlek och gick direkt på nästa. Båda två har bestämt att de ska bli långhåriga och de är så söta. Som små troll.

Ja livet alltså. Himla fint.
Har ni kommit in i jul lunken? Njuuuut!
Är så glad att jag har Erik hemma i veckan så vi kan fortsätta vårt julmys varje kväll fram till jul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar