måndag 7 november 2016

Novemberjakt

I går smög jag ut i tidig morgon. I 10 minus och mörker. För en dag på pass. Det såg jag fram emot, var ett tag sedan jag satt på pass. 
När det ljusnade gav vi oss iväg. 

Det var kyligt. Men jag eldade och var ordentligt påpälsad.


Och njöt. Av en fin dag i skogen. Njöt av kylan som bet i kinderna. Men inte en älg i backen. Ingenting ovanligt med det. 

Idag har varit en sån där dag då solen knappt orkade pressa sig igenom molnen. En sån där dag då det känns som att det aldrig blev riktigt ljust. Efter middag åt vi pepparkakskladdkaka med grannarna och nu ska jag bädda ner mig i soffan med maken som ska iväg på en veckas jobb imorgon igen. 
Är så tacksam för den här fina lov veckan vi haft. Den kan jag leva på länge. Åtminstone i en vecka till, då det blir dags för ledigvecka igen. (; 
Också har jag fullt upp nu, med att jaga bebis som lärt sig gå.

Hoppas ni får en fin vecka.

2 kommentarer:

  1. Weho! Går hon nu! :) Vad kul! Blir fullt sjå i omklädningsrummet på torsdag med alla bebbar som lärt sig gå :) Vidar håller sig dock rätt lugn på golvet ännu och jag njuter så länge det varar ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja! Hon tog sina första steg för lite mer än en vecka sedan och sen har Erik tränat hårt med henne (inte jag, jag vill helst ge henne ett krumilur piller) så nu börjar det gå undan. Fast helst vill hon att jag ska gå och hålla henne i handen. ❤

      Radera