onsdag 21 september 2016

Septembermånad

Oj mina vänner. Snart har den här septembermånaden svischat förbi.  Och vilken månad sen! Hösten är verkligen min tid och jag ääääälskar att säga tack och adjö till sommaren för att välkomna detta. Och dessa fantastiska höstdagar! 17 grader varmt, strålade sol, inte en mygga, krispiga mornar och mörka kvällar med brasa och tända ljus.  Och te. Flera kannor!

Jag har hunnit med att fylla år. Den allra bästa födelsedagen hittills tror jag. Och mysig dag med de allra finaste människor. Lugnt och fint och jag gick bara njuta. Och bli vansinnig bortskämd med fina presenter. Bland annat den allra finaste plånboken jag sett. Något jag aldrig skulle ta mig råd att köpa själv. Och massa pengar, presentkort, ett helt lager med te, och sånna där fina små saker som gör livet lite extra fint. Planerar att slå ihop pengarna med presentkorten alldeles snart och unna mig något allra extra..

Också har vi haft de allra finaste jaktdagar. Och jag fick vara med om det allra häftigaste.  Nämligen Milos första älg. Ja, inte första älgen han skällt. Men första älgen vi fick skjuta åt honom. Pappa var skytten och jag fick smyga med tätt bakom honom när Milo skällde ett fint ståndskall på en ko.
Så himla häftigt.

Idag har vi haft en riktig bakdag tillsammans med Eriks syster och hennes lilla tjej, som är två månader äldre än Liv. Så mysigt så. De bråkade om samma leksaker, Emmy styrde runt Liv i gåstolen och Liv körde på Emmy med gåstolen. Så himla härligt med jämnåriga kusiner. Nästa sommar kommer de springa för fullt!

Men nu är det dags för kvällsfika och hockey!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar