onsdag 31 augusti 2016

Onsdagskänslan

Det tål att upprepas. Älskade älskade höst!

Vi avslutade helgen med bäverspan.  Så himla imponerad på våra grabbar. De har verkligen ärvt skogstrampar-älgben och en känsla för bärplockning av sin far. De stegar på i skogen som ingenting och har verkligen lärt sig att lyfta på fötterna.  Och hopplösa är de på bärplockning! Inte har de då ens tid att fika!

Och bäverspanet då. De var så spända. Viskade ibland till varann men för de mesta bara fokuserade. Så mysigt. Vi hittade dessutom en gammal hydda. Himla kul. Älskar att vara med på deras äventyr. 

Väldigt bra avslut på helgen.

Och veckan har gått i rasande fart då vi mest har umgåtts med vänner och väntar besök även idag.  Njuter av kylan.  Regnet. Vardagen. Smyga upp tidigt på morgonen och göra upp eld och duka fram frukost till små grabbarna. Och när de är på skolan kryper jag ihop med lillasyster för vila.  Och sen få duka upp mellis och vänta in brorsorna. Största brorsan som kommer med bussen. Finaste hjärtan!

Ikväll är planen att barnen 3 ska hoppa i badkaret. Liv älskar att få bada med brorsorna. Sen kvällsfika framför kamin i govärmen. Älskar vardagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar