tisdag 19 april 2016

Och sen kom tisdag

Och Aron vaknade och sa att han hade ont i halsen. Tror han mest var trött och slut, men vad spelar det för roll. Han fick stanna hemma och mysa idag! Sånna dagar kan man också behöva. 

Och som vi har myst. Först skulle han koka kaffe till farfar som han skulle få efter han hade promenerat med Milo. Och då var han snabb på att baka kakor till kaffet också. Trollunge. "Vi måste skynda oss så jag och farfar kan provsmaka sen!" Så medan farfar promenerade bakade jag och Aron kolasnitt, Arons favorit. Däremot åt han inte en enda kaka själv idag. Typiskt. Men viktigt var det, att baka till farfar. 

Sen har vi pysslat, spelat spel, lekt utomhus och gått flera promenader. Älskar verkligen den här åldern, 4 år. Han har så mycket att prata om, så mycket fantasi och så många funderingar. 

Många svängar i skogen blev det. För att leta spår och djurbajs. 


Och promenader i solen. Nu är det verkligen vår på riktigt, solen är så varm. Här var vi på väg att hämta hem storebror.


Och lillan, hon har varit på strålande humör. Så fantastiskt att hon kan ha sånna dagar också, och då är allt annat som bortblåst. Mina fina, älskade hjärtan! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar