tisdag 26 april 2016

Festligheter

Jag har inte en enda bild att bjuda på från helgens festligheter. Ibland måste man bara få ha himla trevligt och strunta i kameran. 
På lördagen fick vi ju himla tråkigt till slut utan pojkarna som levde om. Som tur var  fick vi åka till Dalasjö en sväng och bli bjudna på kalasfika eftersom Patrik fyllde år. När vi kom hem kom passande nog Jocke och Sussi förbi och vi fick fortsätta i samma gofika-lunk. Jag och Oliver bakade kaka (på låtsas) som han sedan matade Liv med. SÅ jädra gulligt. Önskar att jag åtminstone hade fotat det och kunde visa dem när de är 15 och allt bara är pinsamt! 

Söndagen fortsatte i samma kalas-tema. Först for vi till Dalasjö igen och grattade Carolina, (säger bara, TÅRTAN!), pojkarna hade mysigt och matade hönsen med havregryn medan vi fikade på i lugn och ro. 
Därefter drog vi raka vägen till Järvsjön och firade Nicklas. Där inspekterades bössor, gosades med världens finaste hund, Nicklas höll en liten konsert för pojkarna, och fikades såklart. Mmm! 

Och efter det, då kom Daniel och Johanna förbi och bjöd på kladdkaka till kvällsfika. Vi har ätit socker så det rinner ur öronen! Kan inte bli bättre.

Igår kände vi att vi inte var riktigt klar med det är mysiga och trevliga så vi bjöd in svärföräldrarna på middag. Liv var på strålande humör, kan vara för att hon fick full uppmärksamhet från farmor. Så glad och nöjd. Innan de for läste farmor godnatt saga för pojkarna. Fick mig att minnas när min farmor läste godnattsagor. Minns min favoritsaga. Fina minnen, och nu får pojkarna alldeles egna sånna! 

Och Liv då. Efter att vi hade varit på sjukan i fredags har hon varit en ängel. Bara jollrat och skrattat och varit go.
Känns för bra i hjärtat. 

Idag har Carolina och Vidar varit här. Jag sjöng "i ett hus i skogens slut" för dem. Fick applåder av Liv medan Vidar bara tittade skeptiskt på mig, gissar att han är van vid betydligt skönare sång än min. :) 
2 kommentarer:

  1. Haha! Jag skulle också velat ha kort på det, speciellt Livs min när hon blir matad :) gillade inte riktigt vad Oliver bjöd på :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha nä, hoppas han bjuder på något bättre nästa gång ;) vi får bli bättre på att fota!

      Radera