torsdag 21 januari 2016

När det skiter sig

Vi var verkligen positiva till Eriks nya arbetsplats när han började där. Det fanns många fördelar, som vi valde att se det. Och vi har verkligen kämpat med att fortsätta vara positiva. Tills nu. 

Tidigare har det blivit så att istället för att få flyga 16.30 på söndan så har Erik varit tvungen att flyga med ett tidigare flyg (minns inte om det gick 14.30 eller 15.00 kanske). Värdelöst såklart, att förlora massa timmar på söndan. Men vi har inte  lagt nån energi på det eftersom nån gång framöver skulle han få flyga ner på måndan istället, och som idag t.ex då han skulle få flyga hem redan 11.45 istället för 18.30. 

Att han skulle få flyga ner på en måndag istället har ju inte hänt. Såklart.
Det lustiga är att när han måste åka tidigare ner på jobbet, så blir det såklart ingen ombokning. Men nu när han skulle få flyga hem tidigare, då får han ett mail 4h innan han ska fara att hans chef har bokat om flyget till imorgon istället. Alltså vad i hela ********?!? Jag skulle precis in i duschen för att göra mig klar att åka och hämta honom sen efter lunch då han ringer. Hans chef tyckte helt plötsligt inte att de kunde sluta så tidigt. 
Inte kunde han vara så pass schysst att ringa och förvarna heller. 

Så nu är vi allt annat än positiva. Hade vi vetat att han skulle måsta vara kvar till fredag hade det inte varit några problem, men att få ett mail 4h innan planet går är bara skit. 

Så nu gäller det att hitta på nått kul en sån här skitig torsdag. Fast vi inte alls känner för att göra nånting. -22 har vi ute också. Vi har ätit semeltårta och nu har jag och Liv soffhäng och tittar på vänner. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar