måndag 9 februari 2015

Lukas 6 år

Ja, den här dagen för 6 år sedan. 6 år! Kan inte förstå hur fort tiden gått. Inte kunde jag väl ana den här morgonen för 6 år sedan hur jag skulle känna för den här killen. Efter en lång och besvärlig förlossning kom ju till slut vår stora kille ut efter akut snitt. Jag låg sövd medan Erik fick denna lilla prins i sina armar. Det är ett minne som alltid kommer finnas kvar i mitt huvud, när jag låg på uppvaket och Erik kom in genom dörren med Lukas i sin famn och tårarna bara rann. 

Idag firar vi honom lite lätt, Lukas ville ha frukost på säng så vi ligger i sängen och ser Askungen och äter pannkakstårta. På torsdag när Erik kommer hem blir det mer firande, och på lördag blir det storkalas. 




Träffade en vän igår för första gången sedan de fick barn, de fick några månader för tidigt. Tala om livets mirakel! Helt fantastiskt vad de kan göra. Men oavsett om man får för tidigt, om det slutar med akut snitt eller om det går precis som det ska så är det utan tvekan livets mirakel hur som helst. Och att sedan får följa dem i alla år. Magiskt! 

(PS. Inte alls känslosam idag. Inte alls.) 



måndag 2 februari 2015

Mitt i stormen

Alltså, nog ska det väl kännas att vi bor i Norrland! Senaste tidens snöfall har verkligen varit till det värre, men jag hittar inte anledning att klaga. Nog är det slitigt ibland, att hinna röja undan snön och bära in ved, men jag har ju stor hjälp av mina grabbar. Och när allt är gjort kan man mysa ner ordentligt allihopa! För att inte tala om all vardagsträning! 


Kolla snön som lagt sig på fönstret! Mysigt när man får stå inne i govärmen. 
Däremot kan jag klaga desto mer på min bil, finns det något mer frustrerande? Det är ju sånt som jag inte kan göra nått åt! Nästa bil blir hög och fyrhjulsdriven! 


söndag 1 februari 2015

Söndag

Idag stod jag, febrig och hes, och hejade (eller hejade och hejade, mest visade mitt stöd eftersom jag var så hes) på mina killar när de åkte kommunserien i Dalasjö. 


Egentligen skulle pappan också varit med på den här bilden, för han åkte ju han också. De gjorde strålande ifrån sig alla tre, och jag är en så stolt mamma över dessa två små grabbar. Så fina killar vi har äran att få dela livet med! 

När vi kom hem somnade jag i soffan och Erik gjorde morotssoppa till middag. Perfekt mat när man är sjuk och klen. Nu ska jag sova bort bacillerna!