söndag 6 december 2015

V.37

Ja, nu är det ett himla tjat om den här bebisen, men det är ungefär det enda som tar upp våra tankar just nu.
V.37 idag och vi förevigade magen lite, eftersom jag misstänker att den snart är borta. Suddiga bilder i vanlig ordning, en blandning av dåligt ljus och busiga barn. Men det hör väl till.


Den här söndagen har annars innehållit julgransletande för grabbarna i familjen. Jag låg hemma såklart men hade Johanna som sällskap. Efter det blev det fika och grannarna kom förbi en sväng också. Så mysigt så. Precis vad jag behöver, jag som blir så vansinnigt uttråkad av allt stillasittande.

Sen slog jag och Erik våra kloka ihop och gjorde middag. Jag hade förberett en köttgryta på ett nytt recept som jag snodde av Johanna, med bland annat äpplen och kantareller. Blev verkligen en hit, supergott!
Nu är grabbarna ute och ska leka lite snön med Erik och jag har intagit soffläge, i vanlig ordning. Får alltid extra mycket sammandragningar efter mat eller frukost eller så, men jag hoppas de ger sig på en stund även den här gången.

Hoppas ni haft en fin helg!

4 kommentarer:

 1. Oj så fina bilder!

  SvaraRadera
 2. Men så fina bilder! Vilka stolta storebröder de kommer att bli! :) Kram på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, nu längtar de verkligen efter den här lilla bebisen och gör upp mellan varandra vem som ska byta blöjor och vem som ska leta nappar. ;) Hoppas allt är bra med dig! Kram!

   Radera