lördag 10 oktober 2015

Tips och lyxigt kvällsfika!

Måste tipsa om lite kläder såhär inför den kommande vintern. Både för stora och små! Nämligen kläder i merinoull från märket icebreaker. Finns ofta till bra pris på addnature.com! 
Jag har köpt i omgångar till pojkarna så de äger både det ena och det andra nu. Senast blev det en lite tjockare röd tröja till Aron med hög krage, och ett par tjockare byxor till Lukas. De finns i olika tjocklekar, så dubbelkolla innan ni beställer vad ni är ute efter. 


Främst har jag reagerat på att det är en himla kvalité i kläderna, men dessutom har vi en 6-åring som har stenvägrat merinoull för att han tycker att de kliar. Förutom de här, de är de enda ullkläderna han tar på sig! 
Det är så mycket lättare att handla till pojkarna, och Erik, än mig själv. Men jag har haft turen att få både byxor och tröjor av svärmor och kan varmt rekommendera dem! 

På torsdagar när Erik gör helg brukar vi alltid fira lite. Även nu när han kommit hem varje kväll under ett par veckor, då firar vi ändå lite just för att han gör helg och vi är lediga. I torsdags blev de det här kvällsfikat. 


Egentligen en dessert, men spela roll! Jordgubbar, lite syrlighet, vit choklad och digestivekex. Mmm! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar