lördag 3 oktober 2015

Hej lördag

Hej säger vi denna lördagkväll, med lite regn i luften och höstkalla vindar.
Ikväll bestämde sig pojkarna för att fara till sin mormor och sova. Känns märkligt att vara hemma utan barn och utan att ha något planerat. Vi har varit ute en sväng med bilen och spanat lite, sen tog vi Milo en sväng i skogen. Jag klarar inte alls av att gå i skogen just nu men vi gick hårdbacke bara några hundra meter in i skogen och satt oss där och njöt av naturen.
Nu jobbar Erik på med Lukas rum. Det händer saker för varje dag som går nu.

Det är några som nämnt att de vill se mer bilder från huset, så här kommer några utifrån. En skymmande lördagkväll.

Nu är det bara framsidan kvar att isolera och byta brädfodring på. Det tar vi tag i nästa sommar.


Även om framsidan just nu ser rätt hemsk ut, så hindrar det oss inte för att plantera och göra höstfint med några lyktor.


Huset när man kommer uppifrån vägen. Det är så härligt när man får stå från ett håll där man nästan kan låtsas att hela huset är klart! Också brukar jag stå och njuta av varje fönster som helt plötsligt börjar lysa. För varje rum som blir klart kommer en fönsterlampa upp (viktigt viktigt) och då får vi se det lysa i ett nytt fönster. Det bästa när man sliter så hårt som vi gör- att få se ett resultat.


Än är det mycket kvar, men vi börjar ändå se slutet. Sovrummen går hyffsat fort, så vi ser ändå att övervåningen kommer bli klar inom inte allt för lång tid. Framsidan känns bara rolig att ta tag i, det är nog den roligaste väggen att fixa. Men sen är det mycket jobb med gården, just nu är det verkligen en arbetsplats och därav lervälling över hela uppfarten.
Så än på några år blir vi inte göralös. :)

Det var det, en annan gång får vi ta huset i dagsljus.

1 kommentar:

  1. Ni jobbar verkligen på så sjukt bra! Och tänk att ni gjort allt detta med två småbarn vid er sida! Verkligen imponerande. Ha nu en fin söndag! Här bakas det bullar, kanelbullens dag till ära ;)

    SvaraRadera