söndag 31 maj 2015

Gamla fönster

Det är ingen som har något projekt på gång och är sugna på gamla fönster? De här rev vi ut i helgen, men vi har några i förrådet också, några större om jag inte misstar mig. Just nu står de och väntar på att få åka på tippen, så hojta till om ni skulle ha nytta av dem! 


1 kommentar:

  1. Men nej! Ge inte bort dem! Använd dem till att täcka odlingslådor (alltså varmdrivbänkar) där du planterar olika grönsaker. Fönstren skyddar mot kyla och så bildar det en bra klimatzon för växter att gro i. När växterna kommit upp ta du bara bort fönstren :) Fast nu vet jag ju iofs inte hur många du har. Du kan ju spara några? :)

    Självklart får ni komma hit och klappa valp och hönor. Hönorna börjar bli mycket mer sociala nu vilket är kul, de har liksom lärt känna oss och känner igen våra röster. I går när jag kom hem från hundkursen var de ute på gården och när jag klev ut ur bilen rusade (alltså verkligen rusade) emot mig. Blev så glad! :) Vi måste ju komma förbi er också och se hur bygget fortskrider! Ha en fin vecka!

    SvaraRadera