måndag 31 mars 2014

April, april!

Det här möttes jag av när jag kom på jobbet imorse.

April, april!
Nu kommer jag vara nervös hela dagen!

lördag 22 mars 2014

Invigning

Det har gått en hel lördag utan att jag har varit ner till bygget en enda gång. Ibland behöver man sånna dagar också. Erik har dock varit ner och målat golvlister. Annars har jag förberett för dagens invigning av hockeyrinken här i byn.

Idag hade vi ordnat lite mys vid hockeyplan här i Latikberg och det blev väldigt lyckat! Vi bjöd på fika och det åktes skridskor och vi räknade ut att det kom upp mot 50 personer! Väldigt trevlig och mysig dag och vi var där till fram mot fyra-tiden.

Nu har jag lagt mig i Eriks knä i soffan med ett glas vin och på en stund kommer Johanna så ska vi ta en promenad.
Skön lördag! Hoppas ni också har en fin helg!

måndag 10 mars 2014

Hemmamys

Idag är vi hemma, den här lilla skrutten är nämligen för krasslig för att vara på förskolan.
Ibland är det inte så tokigt med en dag hemma då man inte kan göra nånting! Bara vara hemma och mysa! Även om samvetet gnager i bakhuvudet för att man är hemma från jobbet..
Nåväl, idag är planen att vi ska elda mest hela dagen, baka semlor (äntligen!!), göra färdigt Arons nya säng, se barnen i Bullerbyn minst 4 gånger och äta köttsoppa!

I helgen lyckades jag övertala Erik att det absolut viktigaste att göra under den helgen var att sätta upp gardiner i bygget. Hehe. När vi stod där och skruvade gardinstänger sa Erik: "Är det här verkligen så jätte viktigt att göra just nu?" Ja! Så nu har vi gardiner överallt, även om jag är lur på att byta i stora fönstren i  köket.
Badrummet har vi också börjat planera. Så nu kör vi igång! I söndags beställde jag en tvättmaskin och till helgen blir det antingen stommen till skåpen eller kaklet som ska bestämmas och beställas. Snart snart snaaaart flyttar vi!