måndag 29 december 2014

Jullov

Det här är verkligen året av tacksamhet. Jag är så otroligt tacksam över allt. Allt jag får känna, allt jag får uppleva, och framför allt min fina fina famlilj, och alla fina människor jag får ha runt omkring mig. Och inte minst vårat fina hus, att äntligen få bo här! Känslan är magisk! Den här bilden tog jag en dag utanför huset när pojkarna var ute och åkte pulka. Magiskt!

En besviken mor (dvs. min mor) påpekade idag att jag inte har uppdaterat på ett tag. Det är ju härligt att höra att jag har en läsare som saknat mig, tack mamma! Också vet jag att Britta brukar titta in här emellanåt också, så två säkra läsare, jag ska inte göra er besvikna!
Att jag inte har bloggat på ett tag beror dels på mig själv, dels på att vi har fruktansvärt dåligt internet och det tar mig fyra dagar att lyckas knåpa ihop ett inlägg. Efter dag två har tålamodet försvunnit.
Vi gjorde ett rejält ryck innan jul så vi fick halvfärdigt ett rum uppe så vi kunde flytta upp sängarna, så nu sover vi inte längre i vardagsrummet och pojkarna sover inte längre i tvättstugan. Lyckan var obeskrivlig när vi fick lägga oss den första kvällen, pojkarna var så glada över att få sova i sina egna sängar. Det är bara tapeter som fattas nu i det rummet och planen är att de ska komma upp imorgon.

Då kände vi verkligen lugnet både jag och Erik, nu har vi ju ett sovrum! Färdig stressat!
Men ändå har vi kört på för fullt med både det ena och det andra, sånna är vi.
Ibland tänker jag att det är tur att vi är likadana, som ska ha allt gjort på en gång. Ibland tänker jag att det kanske inte vore så dumt om en av oss drar ner på tempot. Men på nått vis rullar ju allt på och vi hänger med!

Idag fick vi hem ett vitrinskåp från Ikea som Anders och Anna var så snälla och köpte till oss när de var dit. Det var ju såklart tvunget att skruvas ihop på en gång och nu håller jag på rensa och städa och flytta om grejer, så härligt med mer förvaring! Gillade verkligen modellen också, BORGSJÖ, så det får nog bli en bokhylla till övervåningen också!

Julen spenderades lugnt och fridfullt här hemma. Mamma och Daniel stod för nästan all matlagning och jag myste mest. Saknade syster och hennes två flickor, men den ena drog på sig halsfluss så de missade första julen här. Men det var en härlig jul, och ett julklappsberg som var det absolut värsta jag någonsin sett.


Nåväl, sluttjatat. Nu ska jag se lite film, älskar alla filmer som går på tv nu! För tillfället visas something borrowed på sjuan. Underbar!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar