onsdag 12 november 2014

Hösten 2014

Jag vet att jag skrev ett inlägg ifjol, om hösten 2013 och att det var så bra och härlig på många sätt och vis. Men hösten 2014 då! 
Först och främst så har vi ju äntligen fått flytta. Äntligen! Och vi trivs ju så obeskrivligt bra! 
Och i fredags, förra fredagen då. Först var rörmockaren här hela fredagen så på fredagkväll kunde vi både spola i toaletten och duscha! Lyx! I två veckor så har vi spolat med en hink och åkt till gammhuset och duscha. 

Lyxigt att äntligen få prova badkaret, lillebror ville inte alls kliva upp!


Hela förra veckan hade jag och Anna fullt sjå med att förbereda en överraskningsfest för Erik och Anders som var planerad i fredags. Det gick galant, och de vart nog väldigt överraskade. Festen var för att de fyller 30 nu på fredag. En lyckad fest, och det känns skönt att det är gjort! Dessutom skrev vi på papperna på fredagen så nu är huset sålt! 
Det var den fredagen. En väldigt lyckad helg helt enkelt. 

Också kommer då den här helgen. På fredag fyller som sagt Erik år. På lördagkväll ska vi lägga grabbarna hos farmorn och farfarn, och någon gång under natten ska vi upp och bila in till Finland för att hämta hem vår nya familjemedlem! Så någon gång sent på söndagkväll/natt kommer vi väl hem med en liten tuss, en liten jämthundskille som fortfarande är namnlös. 

Idag har vi laddat med frukost och ska köra flyttlass hela fm. I vanliga fall äter vi gröt, men idag blev det granola och blåbär och en rykande kopp te för min del. 
Godmorgon! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar