söndag 5 oktober 2014

Måndag

Så susade den helgen förbi. Vi bosatte oss nere i bygget i helgen och har fått massor gjort. Nu börjar det faktiskt vara dags för flytt! Kan knappt tro det, och får lite lätt panik över hur jag ska packa. 
Det är nämligen så att vi väntar smått igen! I slutet av november ska jag och Erik åka till Finland och hämta hem en liten jämthund! Jag brukar skoja och säga att Erik är gravid, för det är precis som om han ska få en liten bebis. 

Så i helgen har det bara planerats och byggts hundgård. 
På fredagkväll satt Erik med papper och penna medan jag låg i kökssoffan och petade in ved i vedspisen. 
(Ber om ursäkt för dåliga mobilbilder) 


Sen fick hela familjen engagera sig då Erik ställde ut oss för att se vars hundgården ska stå. 


Och på lördan började byggandet, Erik var smart och byggde sektioner som vi spände gallret på. Eftersom detta blir en provisorisk hundgård tills vidare så blir det lättsamt att flytta på den till sommaren då han byggt såhär. Tandborstning nere i bygget går visst till såhär. 


På söndagmorgon tog Erik och Aron sovmorgon och jag och Lukas eldade och låg i sängen och såg film. När jag gick och duscha igårkväll satte jag Erik i arbete, sortera tvätt. Tyckte lite synd om honom när jag kom ut ur duschen och möttes av det här, och Erik hade pannan i djupa veck. 


Jag har gått i underställ hela helgen, förutom när vi var till vinliden och hälsade på igår, då tog jag på mig byxor. Men nu är det dags att svida om för arbetsvecka! 

Hoppas ni får en fin vecka! 1 kommentar:

  1. Wehooooo! Vad roligt med en jämthundsvalp! Då vet jag någon som kommer bli väääldigt sugen på att hälsa på ;) Och jag med såklart! Vad heter kenneln ni ska köpa från? Roligt med inflyttning snart! Är så imponerade på ert arbete med huset, grymt jobbat!

    SvaraRadera