fredag 15 november 2013

Fredag

Vilken vecka det här blev då, ibland blir det inte så som man har tänkt sig.
Erik blev ju som sagt sjuk och på måndagmorgon åkte han in på sjukan i Vilhelmina, där de tyckte att han verkade rätt pigg och att det inte var nått större fel på honom. På måndagkväll blev han ännu sämre och på tisdagmorgon åkte vi in allihopa på sjukan, Aron hade ett finger som han hade klämt som behövdes kollas upp.
Då visade det sig att Erik var rejält uttorkad och de började ta prover och kolla värden hit och dit. Fram mot lunch skickades Erik vidare till Lycksele och vi åkte allihopa, jag och pojkarna bosatte oss hos brorsan. Sen dess har Erik legat inlagd på medicin i Lycksele och det visade sig vara sorkfeber. Efter många om och men fick han nu komma hem ikväll och då blev det ju såklart fotboll för hela slanten.

Erik är mycket piggare nu även om han fortfarande är sjuk. Men tala om att det blev en upp och ner vänd vecka, och jag är helt färdig på alla sätt och vis. Ser fram emot en helg då vi bara ska njuta av livet och ta dagarna som de kommer. Erik är väl mestadels liggande men jag planerar in en hel del sparkturer, gofika och skogspromenader med grabbarna och däremellan en hel del städning.

Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar