torsdag 11 juli 2013

Sömnlös

Den här natten har varit helt sömnlös. Jag som annars sover som en stock, somnar så fort jag lägger huvudet på kudden. Oftast brukar jag vakna några gånger per natt men har i regel aldrig några problem att somna om.

Men den här natten har inte varit som andra nätter. Jag har legat obekvämt, stört mig på små ljud som fjädrarna i madrassen gjort (ja, det är dags att köpa ny säng) och imorse vid halv fem tror jag att en ekorre hade morgongympa på taket. Ingenting som hade stört mig i vanliga fall. Diverse hjärnspöken har busat i natt också, väldigt konstigt eftersom dom inte finns kvar nu. Underligt, och väldigt tydligt hur beroende jag är av sömn.

Nu har även pojkarna vaknat så nu är det bara att kliva upp och göra frukost och massor, massor av kaffe! Känns knappt som att benen kommer bära och helst skulle jag bara sluta ögonen och sova en timma till eller två.
Ligger och tittar ut genom sovrumsfönstret och funderar på hur länge till jag kommer att få ligga och titta ut genom det här fönstret morgon och kväll. Längtar efter att få packa flyttlådor nu!

Idag ska vi ner till bygget och måla och spackla, och efter Arons lunchvila så åker vi till Anna-Karin. Det är dagens schema.
Men som sagt, först kaffe.

Godmorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar